×

مقاله کنترل اوتيسم با طب گياهي

کنترل اوتيسم با طب گياهي












 اوتيسم autism يا «درخودماندگي» اختلال رشد مغزي در روابط اجتماعي است که فرد دچار اختلال در ارتباط‌هاي کلامي و غيرکلامي و به‌طور کل ارتباط با دنياي خارج مي‌شود. در اين افراد، اختلال در مهارت هاي ارتباطي، حرکات تکراري (مثل ساز زدن)، مقاومت به تغيير، دلبستگي به اشياي کم ارزش، پاسخ هاي عجيب و غيرمعمول به افراد و در بعضي موارد رفتارهاي پرخاشگرانه و خودآزاري ديده مي شود. تشخيص اوتيسم معمولا در سال هاي اول زندگي و از سوي روانپزشک صورت مي گيرد. تاکنون درمان قطعي براي اوتيسم گزارش نشده است، اما روش هاي زيادي براي کمک به اين افراد و بهبود مهارت ها و شرايط ايشان وجود دارد.  مهم ترين نکته پشتيباني و حمايت خانواده و اطرافيان از بيمار مبتلا به اوتيسم است. اطرافيان بايد تفاوت هاي فردي و ناتواني فرزندشان را بپذيرند و با کشف استعدادهاي وي او را راهنمايي و حمايت کنند تا بتواند در تحصيل و کار خود پيشرفت کند.  بسياري از بيماران مبتلا به اوتيسم مي توانند حتي تحصيلات دانشگاهي داشته باشند. آموزش و توانبخشي در بهبود شرايط و توانايي هاي افراد مبتلا به اوتيسم بسيار مهم و اثربخش است. روش و فعاليت آموزشي مختلفي براي تعادل حواس پنجگانه بيمار اوتيسمي وجود دارد. گفتاردرماني و کاردرماني نيز تاثير بسزايي در کمک به توانايي اين افراد دارد. 

  مطالعات نشان داده است مصرف ويتامين 6 Bو 12 B، منيزيم و سلنيوم نيز در اين بيماران مفيد است.  

به همين دليل توصيه مي شود افراد مبتلا به اوتيسم از منابع غني از منيزيم مانند سويا، اسفناج، بادام، تخم کدو و آفتابگردان، عدس، جو و کلم بروکلي استفاده کنند. حبوبات و مغزها نيز به دليل غني بودن از ويتامين B توصيه مي شود. بهتر است اين افراد از مصرف زياد شيريني، بيسکويت و ماکاروني به دليل دارا بودن گلوتن و نيز مصرف لبنيات و بستني به دليل داشتن کازئين (پروتئين شير) اجتناب کنند، زيرا گلوتن و کازئين باعث تشديد علائم بيماري مي شود. 

کنسرو و غذاي آماده، شکلات، رنگ هاي مصنوعي و فست فودها نيز مضر است.

 مصرف زياد ميوه و سبزيجات تازه و نوشيدن آب کافي توصيه مي شود.

 مطالعات زيادي تاثير مثبت گياه جينگکو را نيز در بهبود شرايط اين بيماران نشان داده است. جينگکو در تقويت حافظه و کمک به تکامل مغز مفيد است. 

 طب سوزني نيز از روش هاي درماني توصيه شده و اثربخش در بهبود شرايط مختلف بيمار اوتيسمي است. تمرينات فيزيکي، ورزش و ماساژ نيز به اين بيماران کمک مي کند.


چاپ
نویسنده: بازیجو
تاریخ انتشار: 1394/08/30 12:44:21