×

مقاله شکل گیری شخصیت کودکان توسط بازی سری دوم

شکل گیری شخصیت کودکان توسط بازی  سری دوم






















-    برای اینکه بتوان میزان در صد هوشی کودکان در زمینه روحیه سازندگی و خلاقیت و نوع آوری تقویت شوند باید کنجکاوی کودکان به گونه ای خیلی صحیح انجام گیرد .
-    دقت فراوان در زمینه کنترل مدت زمان و نوع بازی کودکان (بازی کامپیوتری ) بسیار مهم می باشد زیرا فشار بیشتر هیجانهای روحی به کودکان صدمات جبران ناپذیری وارد می کند .
-    چون کودکان از همبازی های خود الگوبرداری می کنند و این الگوها تا پایان عمر دروجودشان باقی می ماند بنابراین دقت فراوان در تعیین همبازی ها از اهمیت والایی برخوردار می باشد پس باید راهنمائی ها به صورت غیر مستقیم انجام گیرد تا کودکان سرشکسته و سرخورده نشوند .
-    برای پایان دادن به بازی کودکان به هیچ عنوان نباید به شکل اجباری اقدام شود .
-    نکته مهمی که لازم به ذکر می باشد این است که بازی های کودکان باید در چهارچوب فرهنگ و ارزشهای خانوادگی صورت گیرد تا از بروز مشکلات و ناهنجاری اجتماعی و خانوادگی جلوگیری به عمل آید . 
-    به بازی کودکان به چشم یک نکته مهم و با ارزش بنگرید زیرا زندگی واقعی کودکان با این روش شکل نهایی وکمال را به خود می گیرد .
-    کودک تجربه ای که از بازی به دست می آورد هرگز فراموش نمی کند پس هرچقدربازی لذت بخش باشد به همان اندازه درونی می شود .
-    اگر والدین از همان ابتدا توسط همبازی شدن با کودکان خود راه دوستی را هموار کنند و صمیمی شوند دیگر در آینده از دوستی های پنهای کودکان خود با اشخاص ناباب جلوگیری شده  و بسیاری از مشکلات از سر راهشان برداشته می شود .
-    در هنگام خرید اسباب بازی باید به چند مورد از خواص مهم آن توجه شود الف : گران قیمت بودن اسباب بازی هیچ تاثیری در ویژگی منحصربه فرد آن نخواهد داشت .
ب : اسباب بازی  هایی مانند : پازل ها ، جورچین ها ، گل رس ، شطرنج ، خمیر بازی ، باید حس خلاقیت و نوع آوری و سازندگی در کودک را تحریک کرده و او را به سوی شکوفایی استعداد های دورنی سوق دهد .
-    امکان دارد در حین بازی بین کودکان اختلاف و درگیری پیش بیاید بهترین کار این است که به آنها  مهلت داده شود تا خودشان مشکل پیش آمده را از میان بردارند به هیچ عنوان بزرگتر ها نباید دخالت کرده و سعی در حل آن کنند و یا از آن بدتر جانب یکی را نگهدارند بلکه فقط در صورت بروز درگیری موقتا اسباب بازی را از بازی  حذف کرده وآنها را از هم جدا کنند .
-    کودکان باید با همسالان خود دوست شوند  و از دوست شدن با بزرگ تر از خود مخصوصا با جوانان و نوجوانان دوری کنند و والدین  باید در این زمینه حتما توجه بیشتری به خرج دهند   .
-    از آنجا که کودکان همیشه و در همه جا به بازی نیاز دارند بنابراین اسباب بازی های مکان بخصوص را حتما به همراه خود ببرید .
-    کودکی که به بازی های خیالی می پردازد این بدان معنی است که آنها در آینده روابط اجتماعی خوبی خواهند داشت و هرکدام از آنها که خیال پردازی نکند در آینده از نظر روانشناسان در روابط اجتماعی دچار مشکل خواهند شد .
-    لطفا ادامه مطلب را در سری سوم دنبال کنید .


چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1396/08/14 13:14:34