×

مقاله ورزش ژیمناستیک ازچه سنی برای کودکان مجازاست سری سوم

 ورزش ژیمناستیک ازچه سنی برای کودکان مجازاست سری سوم

















رد پای رقص ابتدایی را در رشته ورزشی ژیمناستیک ریتمیک در سالهای  1800 که به صورت گروهی اجرا می شد را می توان یافت و تا سالهای 1930 پیشرفت هایی  در این رشته باشکوه ورزشی به وجود آمد حرکات پیچیده این ورزش بیشتر نظر زنان را به خود جلب کرد .
رسمی علام شدن این ورزش از طرف کمیته جهانی المپیک در سال 1962 اتفاق افتاد و  به عنوان اولین مسابقه جهانی قهرمانی ژیمناستیک ریتمیک در این رشته توسط مسئولان ورزشی بوداپست  در سال 1964 برگزار شد و اولین نفر از شوروی به نام لودمیلا ساوینکووا قهرمان جهانی برنده این مسابقه معرفی شد شرکت کنندگان فقط بیست و هشت نفر از 10 کشور اروپایی بودند جذابیت این ورزش به گونه ای است که در تمام دنیا برای خود علاقمندان زیادی را پیدا کرده است به دلیل استفاده از وسایل خاص ،این ورزش مختص خانم ها بود انجام آن در زمینی به وسعت سیزده متر مربع با حرکات حرفه ای و همراه با موسیقی وبهره بردن  از ابزاری مانند توپ ،حلقه،طناب و روبان   اجرا می شد مسابقات تک نفری توسط چهار یا پنج وسیله چند برنامه اجرا می شد  ولی در مسابقات گروهی که از پنج نفر تشکیل می شد اول با میل بعد دونفر با حلقه و سه نفر با روبان به اجرا مشغول می شدند  .
خصوصیات اجرای گروهی به این صورت است که برطبق قابلیتهای ورزشکاران در اجرای حرکات هماهنگ و هم گام و نیز قدرت به کارگیری ابزار ارزش گذاری می شد .
ردو بدل شدن وسایل بین ورزشکاران ژیمناستیک هرچقدر زیاد باشد حیرت تماشاگران را بیشتر برانگیخته می کند و توان مهارات های آن گروه را بیشتر جلوه گر می سازد .
کسب مهارت های اولیه مانند حفظ تعادل ،انعطاف پذیری ،نیروی بدنی ،موزونی حرکات دست و چشم ، تیزی و فرزی (که تمامی ورزش های دیگر نیازمند این حرکات می باشند )در شناخت ریتم و به جرا گذاشتن حرکات موزون ازفواید و محسنات این رشته ورزشی به حساب می آید  . 
توجه : با آموزش های درست و صحیح توانایی های کودکانی که در کلاسهای معتبر ژیمناستیک عضو می شوند زیاد می شود.
وقتی کودکان مهارتهای ابتدای را در ژیمناستیک ریتمیک کسب کردند کاملا به حفظ دقیقتر تعادل و هماهنگی دست  مسلط می شوند .
آموزش کودکان در حین اجرا کردن قدم به قدم حرکات ژیمناستیک ریتمیک که ابتدا از حرکات ساده شروع شده و رفته رفته پیچیده تر می شود  این پیشرفت آنها را در به دست آوردن اعتماد به نفس کمک کرده  و بی شک کسب چنین مهارتی در همه اعمال آنها تاثیر گذار خواهد بود .
مهمترین دست آورد این ورزش ژیمناستیک برای کودکان آشنا شدن آنها با درک قوانین و اداب رفتای منظم می باشد که اگر این دو خصوصیت هماهنگ شوند موجب کسب موفقیت خواهد شد  .
توجه : چون این ورزش با تفریح و شادی همراه است برای ادامه دادن آن توسط کودکان همین خاصیت کافیست و همچنین کودکان به کمک راه و روش های خود می توانند ابراز وجود کنند
 لطفا ادامه را در سری چهارم دنبال کنید .


چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1396/06/25 10:06:03