×

مقاله خواص داروئی میوه ها و گیاهان

خواص داروئی میوه ها و گیاهان










قدمت اقدام بشر برای یافتن راههای درمان و نیز از بین بردن امراض و بیماری ها طولانی است به طوری که ابن سینا و ذکریای رازی در این زمینه تلاش فراوان انجام دادند این کوشش عظیم جهانی که بی منتهاست و نیز ادامه دار است و به صورت موشکافانه هم انجام می گیرد از گیاهان و ومیوه ها کمک گرفته شده است برخی از گیاهان ومیوه ها دارای خواص داروئی بسیار مهم هستند

 به عنوان مثال :

1 : برای برطرف کردن سرفه های خشک از اسفناج استفاده کنید .

2 : خرمالو یک ماده بسیار انرژی زا است که سرشار از ویتامین ث و پتاسیوم و منیزیم و قند و آنتی اکسیدان و ماده مغذی است

فواید عبارتند از  :

  ویتامین ث برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم است

پتاسیوم و منیزیم با فشار خون بالا مقابله می کند .

فراری دهنده سرطان است .

انتی اکسیدان و مواد مغذی دیگر باعث خنثی شدن  رادیکالهای شده که این خود از به وجود آمدن بیماریهای  خطرناکی مثل سرطان جلوگیری می کند .

قند برای سلامتی چشم و محافظت از شبکیه چشم بسیار مهم است

مضرات عبارتند از :

قند خورمالو برای بیماران که دیابت دارند مفید نیست  .

3 : کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است که میزان ویتامین ث موجود در آن  در مقایسه با ویتامین های ث دیگر میوه ها مانند :  2 برایر ویتامین ث که در پرتغال است و 6 برابر ویتامین ث موجود در لیموترش است و میزان مواد مغذی آن 8 برابر موجود در سیب است و دانه های سایه آن دارای ویتامین د است .

 کیوی یک آسپرین طبیعی می باشد چون باعث رقیق شده خون شده و از به وجود آمدن پلاکت در خون جلو گیری می کند .

اگر بعد از خوردن غذاهای گوشتی و سنگین  یک عدد کیوی بخورید برای هضم غذا کمک فراوان می کند .

ضد یبوست است .

ویتامین آی موجود در کیوی باعث محافظت از پوست می شود  .

4 : زردآلو کالری موجود در خشک شده آن بیشتر از تر آن است .

به هضم غذا کمک می کند و سرشاز از ویتامینهای ث و آ هست و ویتامین ب 17 موجود در هسته زردالو برای پیشگیری از سرطان مفید است .

ویتامین آ زردالو تقویت کننده بینایی و نیز از بروز بیماری چشمی مثل آب مروارید و جلوگیری از تخریب سلول های سالم و رفع کم خونی و یبوست و بواسیر و بوی بد دهان و کمک به هضم غذا مفید است .

5 : فلفل سبز با ترشح آندروفین در مغز باعث احساس شادی و نشاط می شود .

خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد که عفونت های باکتریای و بالااخص میزان عفونت پوستی کم می کند .

منبعی سرشار از آهن و ویتایمین ای  و ث  است  که وجود ویتامین ث در بدن سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری ها تقویت می کند و از گرفتگی بینی جلوگیری به عمل آورده و ویتامین ای موجود در آن باعث تولید برخی از روغن ها ی طبیعی در بدن می کند که برای پوست مفید است .

آنتی اکسیدان موجود در آن از آزاد شدن رادیکال ها که باعث بروز بیماری های خطرناک و مرگ  میر است جلوگیری می کند .

6 : کنگر ضد عفونی کننده ، اشتها آور ، تب بر ، هضم کننده غذا و برگ آن ادرار آور و نیروبخش بوده و تقویت کننده قلب و منبعی غنی از پتاسیم هست و خوردن آن تقویت کننده دستگاه گوارش و باعث کاهش کلسترل و تری گلسیرید خون شده و موارد استفاده آن در خورش و سالاد و سوپ می باشد .

7 : به  : منبع ویتامین ث است  بوی بد دهان را از بین برده و برای زخم معده مفید است سرشار از انتی اکسیدان بوده و از بروز سرطاان جلوگیری کرده و دم کردن دانه های آن برای از بین بردن سرفه های خشک و تب و گرفتگی صدا کمک شایانی می کند .

برای درمان سل و نارسایی کبد و اسهال مفید است و پتاسیم موجود در آن برای کنترل فشار خون خوب می باشد.

8 : خیار : مصرف روزانه خیار می تواند جایگزین خوبی به جای قرص های فولیک اسید که برای جذب آهن و خون سازی مفید بوده و خوش بو کننده دهان و انرژی زا است و برای رفع سر درد خیار را به روی  پیشانی خود بمالید .

ماسک خیار باعث درمان چین و چروک های و برجستگی ها و فرو رفتگی های پوست مفید می باشد .

خیار بیش از هرنوع ویتایمنی ، گروه ویتامینهای ب  را پوشش می دهد و حاوی کلسیم و آهن و روی و ویتامین ث و فسفر و پتاسیم می باشد و به کبد برای تصفیه خون کمک می کند و رفع کننده تشنگی و خستگی است .

9 : چای سبز : مصرف روزی سه فنجان چای سبز از بروز بیماری هایی مانند سکته مغزی و آلزایمرجلو گیری می کند و باعث  ترمیم سریع زخم ها و کنترل کننده دیابت و دارای خواص آنتب اکسیدانی و ضد سرطانی  بیشتری داشته و پلی فنون طبیعی بیشتری داراست.  


چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1395/09/06 21:24:39