×

کارت دیدآموز اعداد لاتین

ک آموزشی زبان

مقوایی
گروه سنی
3 سال تا 7 سال
1 نفر
کیسه ای
60 عدد
رنگهای موجود رنگ بندی در هنگام ثبت فاکتور،در قسمت توضیحات قابل انتخاب میباشد.
آیکون های مرتبط
تشخیص صدا
تشخیص صدا
تقویت تمرکز
تقویت تمرکز
رشد ماهیچه ها
رشد ماهیچه ها
سرگرمی
سرگرمی
قیمت قبل از تخفیف : 54,000 تومان
52,000 تومان
تعداد جزئی
تعداد کارتن
تست کالا
تست کالا
7روز مهلت تعویض
7روز مهلت تعویض
ارسال سریع
ارسال سریع
بهترین قیمت
بهترین قیمت
امکان سفارش عمده
امکان سفارش عمده
ابعاد
100 * 110 * 10
وزن
95 (گرم)
تولید شده در
ایران
نوع بسته بندی کلی
کارتن
حجم کارتون
0.0066 (مترمکعب)
وزن کارتون
5.7 (کیلوگرم)
وضعیت موجود
موجود است
کارت دیدآموز اعداد لاتین
اشتراک گذاری
تگ ها
کارت دیدآموز اعداد لاتین
رتبه ای که به این محصول میدهم
خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد میکنم نمیکنم
این پست برای شما مفید بود ؟ بله خیر

کارت دیدآموز اعداد انگلیسی




در آغاز، مفهوم عدد بسیار محدود بود. حتی اعداد را تا ۲ بیشتر نمی‌توانستند بشمارند. برای عدد، مرزی برای شمار داشتند. برای نمونه، زمانی در بسیاری جاها، مرز شمار، عدد ۶ بود. تا ۶ می‌شمردند و پس از آن را «بسیار» می‌گفتند. در زبان روسی نیز ضرب‌المثلی به این مفهوم وجود دارد که «هفت نفر منتظر یک نفر نمی‌مانند»، که بازهم منظور این است که تعداد زیادی منتظر یک نفر نمی‌مانند. همچنین در داستان‌ها، وقتی از پادشاهی صحبت می‌شود که در قصری است که هفت برج و بارو دارد، و یا هفت دریا، هفت سرزمین، هفت آسمان و... همه جا «هفت» به معنای بسیار به کار رفته‌است. عدد سیزده نیز چنین سرنوشتی دارد. دوازده را «دوجین» می‌گفتند و چون پس از آن را نمی‌شناختند، روی آن نام «دوجین شیطانی» گذاشتند. از اینجا، عدد سیزده نحس شد. چرا که پس از دوازده برای آن‌ها ناشناخته بود و خبر از ابهام و تاریکی می‌داد. البته پیشامدها یا روایت‌هایی هم به نحسی سیزده کمک کرد. مثلاً روایتی هست مبنی بر این که در شام آخر، نفر سیزدهم به عیسای مسیح خیانت کرد و او را لو داد. وگرنه عدد ۱۳ با عددهای دیگر هیچ تفاوتی ندارد. (نمونه‌های دیگری هم از این‌گونه، برای برخی عددها داریم.
چل‌چراغ به‌معنای درست ۴۰ چراغ نیست. هزارپا نیز به‌معنای این نیست که این جانور ۱۰۰۰ پا دارد). برخی عددها هم نشانهٔ عددشماری بوده‌است. دست پنج انگشت دارد و اغلب چیزها را به یاری انگشتان دست و پا می‌شمردند. واژهٔ پنج از پنجه گرفته شده است. زیرا پنجه دارای ۵ انگشت است. در زبان فارسی، واژهٔ سی با واژهٔ سه، هم‌ریشه است. همین‌طور چهل با چهار، پنجاه با پنج و... ولی واژهٔ بیست، هیچ ربطی به واژهٔ «دو» ندارد.
این نشانهٔ آن است که عدد ۲۰ به معنای مجموعهٔ انگشتان دست و پاست و در زمان‌های دور، مبنای عددشماری بوده‌است. در زبان فرانسوی به بیست می‌گویند «وَن» که هیچ ربطی به (دو=deux) ندارد. به جز آن، به هشتاد می‌گویند «چهار بیست تا» و به نود می‌گویند «چهار بیست تا و ده تا». تنها در دوره‌ای از پیشرفت تمدّن به بی‌پایان بودن عددهای طبیعی پی بردند و به‌عنوان نمونه، اقلیدس (سدهٔ سوّم پیش از میلاد) ثابت کرد که تعداد عددهای اوّل، بی‌نهایت است.






کارت دیدآموز اعداد لاتین


کارت‌های دید آموز

Did Amooz Flash Cards

معرفی کارت‌ها:

کارت‌های دیدآموز یکی از اساسی‌ترین و موثرترین وسایل آموزش پیش دبستانی و اوایل دبستان است. این کارت‌ها با توجه به نوع موضوع‌ها می‌توانند در زمینه‌های مختلف رشد کودکان مورد استفاده قرار گیرند مانند رشد زبان، رشد تفکر منطقی و غیره. انتخاب موضوع. چگونگی ارائه تصاویر و اطلاعات مربوط به سوژه  و چگونگی طراحی موضوع، همگی توسط کارشناسان باتجربه زبان آموزی و متخصصین مربوطه، تهیه و طی زمان در عمل و تجربه کار با کودکان، ارتقاء و بهبود یافته است. از سوی دیگر انتخاب موضوع کار‌ت‌ها و ارتباط آنها با یکدیگر یک فعالیت کارشناسی شده می‌باشد که توسط انتشارات آموزش و موسسه پومین با مشورت و همکاری متخصصان کار درمانی و گفتار درمانی صورت گرفته است. کارت‌های دیدآموز برای کودکان عادی جهت واژه آموزی و آشنایی با موضوع‌های گوناگون در یادگیری نام‌ها و تقویت حافظه و فعالیت‌های دیگری مانند دسته‌بندی، مجموعه‌سازی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کارت‌ها برای کودکان با نیازهای ویژه علاوه بر موارد فوق می‌تواند توسط مربی یا والدین برای هدف‌های خاص مورد استفاده قرار گیرد.

اهداف آموزشی:

-      یادگیری نام سوژه‌ها (واژه‌آموزی)

-      زبان آموزی

-      تقویت حافظه

-      طبقه‌بندی

روش استفاده از کارت‌ها براساس هدف:

-      یادگیری نام سوژه‌ها (واژه‌آموزی)

در مرحله اول کارت‌ها را یک به یک به کودک نشان داده و کودک را با نام سوژه کارت آشنا کنید و ضمن آموزش از او بخواهید نام سوژه را به درستی تلفظ کند.

-      زبان آموزی

فعالیت 1) جمله‌سازی، از کودک بخواهید که هر مطلبی را که درباره موضوع یک کارت، مثلا یک جانور می‌داند به صورت یک جمله ساده بگوید، مثلاً «گاو به ما شیر می‌دهد» یا «گاو جانور علف خوار» است.

فعالیت 2) از کودک بخواهید مشخصه‌های یک سوژه مثلاً یک میوه را کاملا بیان کند و میوه‌های دیگری که در ردیف این میوه هستند. (مثلاً از نظر یا مزه) را نام ببرد.

-      تقویت حافظه

توجه داشته باشیم که برای زبان آموزی، نخست فعالیت‌هایی برای تقویت حافظه بینایی و شنیداری کودک لازم است.

فعالیت 1) سه کارت را از بین کارت‌ها انتخاب کنید. آنها را از سمت تصویر جلوی کودک بگذارید. سپس یک کارت را برگردانده و از کودک بخواهید پس از چند ثانیه بگوید آن کارت چه بوده است. (نام موضوع کارت را بگوید) با افزایش مهارت کودک می‌توان زمان یادگیری و تعداد کارت‌ها مهم است و باید از زمان بیشتر و کارت کمتر به سمت زمان کمتر و کارت بیشتر پیش رفت.

توجه داریم که توضیحات پشت کارت‌ها به دلیل سرعت عمل و یا عدم توانایی خواندن در کودکان، نمی‌تواند به آنها کمک کند.

فعالیت 2) ابتدا چند کارت را انتخاب می‌کنیم سپس نام 2 تا 3 کارت را گفته و از کودک می‌خواهیم که آنها را از بین کارت‌ها جدا کرده و به مربی ندهد. توجه شود که قبلاً باید با کودک کار شده تا با سوژه‌های یک دسته کارت آشنایی پیدا کرده و نام آنها را بداند.

 

-      طبقه‌بندی

فعالیت 1) می‌توانید از کودک بخواهید که سوژه‌های کارت‌ها را به گونه‌ای خاص طبقه‌بندی کند. مثلاً وسایل را به وسایل شخصی و وسایل مدرسه یا در مورد شکل‌ها، شکل‌های سه گوش و شکل‌های چهارگوش و غیره طبقه‌بندی کند. در مراحل بعد می‌توان دو یا چند دسته کارت را با هم ترکیب کرده و سپس طبقه‌بندی براساس یک مشخصه را انجام داد.

فعالیت 2) با دو دسته مشابه از کارت‌ها بازی حافظه انجام دهید.

تولید کارت‌ها:

تمامی کارت‌های دیدآموز از مرحله انتخاب موضوع تا تصویرسازی و پایان طراحی و اماده‌سازی برای چاپ با نظر کارشناسان آموزشی و پژوهشی و مشورت مداوم با متخصصین گفتار درمانی و کار درمانی تولید می‌شوند.

فهرست کارت‌ها:

-      جانوران 1

-      جانوران 2

-      میوه‌ها

-      سبزیجات

-      وسایل و اشیاء

-      مفاهیم / متضادها

-      فعل 1/ فعالیت‌ها و کارها

-      فعل 2/ حس و حرکت

-      علائم راهنمایی و تابلوهای شهری

-      شغل‌ها و حرفه‌ها

-      غذاها و خوراکی‌ها

-      وسایل حمل و نقل

-      بدن انسان/شناخت اندام‌ها و عضوها

-      شکل‌ها، رنگ‌ها و اندازه‌ها

-      پوشاک

-      اماکن و پدیده‌های طبیعی

-      مراحل/ترتیب منطقی

-      الفبای فارسی/ مهارت خواندن و نوشتن

-      شناخت اعداد/فارسی

-      NUMBERS (شناخت اعداد)/ (انگلیسی)

-      جانوران/ اندام بزرگ

-      میوه‌ها/ اندازه بزرگ