×

کمپرسی ماک 2002

کامیون

پلاستیکی
گروه سنی
1 سال تا 6 سال
1 نفر
سلفونی
6 عدد
رنگهای موجود رنگ بندی در هنگام ثبت فاکتور،در قسمت توضیحات قابل انتخاب میباشد.
ساخته شده با چند رنگ متنوع
آیکون های مرتبط
حرکتی
حرکتی
رشد ماهیچه ها
رشد ماهیچه ها
سرگرمی
سرگرمی
هماهنگی دست و چشم
هماهنگی دست و چشم
دارای اجزای متحرک
دارای اجزای متحرک
عدم موجودی
تست کالا
تست کالا
7روز مهلت تعویض
7روز مهلت تعویض
ارسال سریع
ارسال سریع
بهترین قیمت
بهترین قیمت
امکان سفارش عمده
امکان سفارش عمده
ابعاد
500 * 240 * 240
وزن
890 (گرم)
تولید شده در
ایران
نوع بسته بندی کلی
کارتن
حجم کارتون
0.1728 (مترمکعب)
وزن کارتون
5.34 (کیلوگرم)
وضعیت موجود
موجود نیست
کمپرسی ماک 2002 با دوام و با اجرای متحرک و طراحی عالی، دارای چنگک مخصوص شن بازی
اشتراک گذاری
تگ ها
کمپرسی ماک 2002
رتبه ای که به این محصول میدهم
خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد میکنم نمیکنم
این پست برای شما مفید بود ؟ بله خیر

کمپرسی ماک 2002 زرین


کمپرسی نوعی کامیون برای حمل و نقل و جابجایی موادی مانند شن، ماسه، سنگریزه و نخاله‌های معدنی و ساختمانی می‌باشد. بیشتر مدل‌های کمپرسی دارای سازه‌ای هیدرولیکی هستند که از آن برای خالی کردن مواد توسط کفهٔ پشتی آن استفاده می‌کنند. کمپرسی‌های مفصلی و یا کمرشکن نیز دارای مفصلی بین کابین و کفهٔ پشتی هستند.
کاربرد اصلی این نوع دستگاه ها بیشتر در معادن و جهت خاکبرداری در سطح وسیع می باشد. از شزکتهای بزرگ سازنده دامپتراک می توان به بلاز، کوماتسو، کاترپیلار و لیبهر اشاره کرد.

ماک، (به انگلیسی: Mack) شرکت صنایع سنگین آمریکایی است، که در حال حاضر از زیرمجموعه‌های شرکت خودروسازی ولوو به‌شمار می‌آید. این شرکت در گذشته تولیدکننده انواع کامیون، اتوبوس و اتوبوس برقی بود، ولی امروزه تنها در زمینه تولید کامیون فعال می‌باشد. شرکت ماک در سال ۱۹۰۰ توسط جک، آگوستوس و ویلیام ماک تحت نام شرکت برادران ماک، در شهر بروکلین، نیویورک تاسیس شد. این شرکت، اولین کامیون خود را در سال ۱۹۰۷ تولید کرد و در سال ۱۹۲۲ نام آن، به فرم کنونی (ماک) تغییر پیدا کرد.
در سال ۱۹۷۹ شرکت خودروسازی رنو از طریق زیرمجموعه بخش صنایع سنگین خود، بنام رنو تراکس، اقدام به خریداری ۱۰٪ درصد از سهام ماک نمود. رنو بتدریج سهام خود در ماک را افزایش داد، که تا سال ۱۹۸۳ مالک ۴۰٪ درصد از سهام این شرکت بود. در ۱۹۹۰ شرکت رنو، بخش خودروهای سنگین خود را، تحت نام رنو تراکس، بطور کامل از شرکت اصلی جدا کرد و بصورت یک شرکت مستقل ثبت نمود و بمنظور تمرکز بر بخش صنایع سنگین، اقدام به خریداری کلیه سهام شرکت ماک نمود.