×

مقاله میزان تاثیربازی بااسباب بازی درهردوره سنی کودکان سری هشتم

میزان تاثیربازی بااسباب بازی درهردوره سنی کودکان سری هشتم














- ند در بند
:  این ابزار بازی به صورت گروهی اجرا می شود تا کودکان بتوانند در مدت زمان کم با استفاده از قدرت تخیل منطقی و سرعت عمل و به خرج داده و برنده شوند این بازی شامل یک محور اصلی و چهارعدد حلقه قاب‌دار منحنی شکل دور محور می باشد که بازیکن باید یک بند را با هشت حرکت از محور درآورده  و با هشت حرکت دوباره داخل محور بفرستد تا برنده شود .
- جورچین گل لاله عباسی : نام دیگر این اسباب بازی گل پنج پرختایی هم می باشد کسانی که به هنر علاقه مند هستند این باز را بیشتر دوست دارند . این بازی در حین اجرا علاقه مندان را با نقش های قدیمی ایران آشنا کرده و باعث بالا رفتن اطلاعات و توان چیدمان بازیکن می شود . 
- معما در معما : افراد کم بینا و نابینا نیز می توانند با این اسباب بازی سرگرم شوند با زی به این صورت است که یک صفحه ای به شکل تی انگلیسی می باشد که دارای چهار عدد  مهره می باشد  چیدن مهره ها توسط بازی کنان به شکلی است که قطعات کمترین حرکت را داشته باشند  اگر از روی مدل می توان  توسط  هفتاد  قطعه چوبی و صدو هشتاد اتصالی اشکال و ماکت ها مختلف بنا کرد .
روانشناسان معتقدند برای دست یابی به بالاترین مراحل رشد باید زیربنای رشد اولیه جدی تلقی شود اگر پایه های رشد کودکان در مراحل اولیه خوب نیاشد در دیگر مراحل زندگی دچار مشکل خواهند شد  . یکی از نیازهای اولیه کودکان به بازی و اسباب بازی می باشد باید والدین در این زمینه دقت لازم به کار برند زیرا کودکان بدون بازی و اسباب بازی نمی توانند به رشد کامل برسند و با دنیای اطراف خود در ارتباط برقرار کنند .
کودکان در سن هفت سالگی در اوج تفکرات وسیع سیرمی کنند دوست دارتد رفتارشان هدفمند بوده و نقش های مهم تر را برعهده بگیرند .
 از سن هفت سالگی پسر بچه ها علاقه زیادی به بازی فوتبال و تیر اندازی با کمان دارند و دختربچه ها از بازی با لی لی و پریدن به این و اون ور را دوست دارند وقتی بچه ها به سن ده سالگی قدم گذاشتند دیگر بازی آنها در قالب رقابتی شکل می گیرد دوست دارند بیشتر با هم دیگر در رقابت باشند در سنین یازده تا دوازده سالگی به بازی هایی که نیاز به سرعت و دقت و قدرت و مهارت های زیادی دارند را می پسندند اسباب بازی هایی مانند : وسایل بافندگی،وسایل کامل نجاری، خیاطی ،تردستی ،نمایش عروسکی ،بافندگی ،سبد بافی و حصیر بافی ، باغبانی ، نقاشی،آزمیش های علمی ،و وسایل چسباندن و برش .
تا به امروز بازی های فکری و آموزشی در بین کودکان جایگاهی را به خود اختصاص داده بود ولی و با وارد شدن رایانه کودکان به جای بازی با وسایل تفریحی و ورزشی دیگربه بازی های  دیجیتالی رو آورده اند اینکه بخواهیم کودکان از تکنولوژی جدید کناره بگیرند این زیاد ایده جالبی نیست بلکه مهم این است که ما کمک کنیم تا آنها بتوانند از آن برای نوع آوری و ابتکارات خود استفاده کرده و در نهایت باعث بالا رفتن درصد هوشی آنها بشود باید کمک کنیم تا کودکان از این تکنولوژی به نحو احسن استفاده کرده و از خطرات آن در امان بمانند .استفاده از بازی های رایانه ای باید تحت نظارت والدین انجام گیرد و مهم تر اینکه در محدود زمان معین شده کودکان به بازی های رایانه ای بپردازند مدت زمان بازی های دیجیتالی نباید بیشتر از دو ساعت باشد زیرا ضرر های جبران ناپذیری را برای کاربران به دنبال دارد و در خاتمه از والدین خواستاریم تا کودک دلبند خود را هرگز با رایانه تنها نگذارید .



چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1396/06/16 10:28:35