مقاله مدل رابطه زناشویی که احتمال بارداری را زیاد می کند
اگر شما هم جزو خانم هایی هستید که می خواهند باردار شوند، باید بدانید که عوامل مختلفی می توانند بر بارداری تاثیر مثبت یا منفی داشته باشند. با پاسخ دادن به پرسش های این آزمون می توانید با این عوامل بیشتر آشنا شوید.
۱. بهترین دوره برای برقراری رابطه زناشویی به منظور باردار شدن چه زمانی است؟
الف) روز تخمک گذاری و ۲ روز بعد از آن
ب) روز تخمک گذاری و ۲ روز قبل از آن
۲. افرادی که قصد باردار شدن دارند، باید چندبار در ماه رابطه زناشویی برقرار کنند؟
الف) هر روز یا یک روز در میان
ب) فقط روز تخمک گذاری
۳. بهترین راه طبیعی برای تعیین روز تخمک گذاری کدام است؟
الف) بررسی دمای بدن
ب) توجه به میزان ترشحات در دوران بین دو چرخه قاعدگی
ج) هر دو
۴. امکان بارور شدن زوج هایی که صبح ها رابطه زناشویی برقرار می کنند، بیشتر از زوج هایی است که شب ها رابطه زناشویی دارند.
الف. درست ب) نادرست
۵. باردار شدن بلافاصله پس از قطع مصرف قرص های ضدبارداری بسیار خطرناک است.
الف) درست ب) نادرست
۶. اگر در دورانی که زوج قصد باردار شدن دارند، برقراری رابطه زناشویی به دلایلی مانند خشکی واژن دشوار شد، باید از چه نوع روان کننده ای استفاده کنند؟
الف) انواع کرم ها یا ژل ها
ب) روغن کانولا
۷. داشتن استرس شدید به دلایل مختلف، شانس باروری را از بین می برد.
الف) درست ب) نادرست
۸. هر زوجی که پس از ۲ ماه برقراری رابطه زناشویی محافظت نشده، بچه دار نشدند، حتما مشکل باروری دارند.
الف) نادرست ب) درست
۹. افزایش یا کاهش وزن بیش از حد و ناگهانی می تواند بر باروری خانم تاثیر منفی داشته باشد.
الف) درست ب) نادرست
پاسخ ها
۱. روز تخمک گذاری و ۲ روز قبل از آن: از آنجا که اسپرم ها می توانند تا چند روز در بدن خانم ها زنده بمانند، برقراری رابطه زناشویی ۳ ۲ روز پیش از تخمک گذاری هم می تواند شانس بارور شدن را افزایش دهد. از سوی دیگر، زمانی که تخمک در بدن خانم ها آزاد می شود، فقط تا ۲۴ ساعت امکان بارور شدن دارد. با این حساب، داشتن رابطه زناشویی بعد از روز تخمک گذاری، شانس چندانی برای
بارداری به وجود نمی آورد. البته اگر تاریخ دقیق تخمک گذاری تان را ندانید، برای باردار شدن می توانید از ۳ ۲ روز قبل تا ۳ ۲ روز بعد از زمانی که احتمال آزاد شدن تخمک ها را در بدن خود می دهید، رابطه زناشویی منظمی داشته باشید.
۲. هر روز یا یک روز در میان: اگرچه تعداد اسپرم ها بعد از چند روز نداشتن رابطه زناشویی بیشتر می شود، اما داشتن رابطه زناشویی مداوم و بیشتر، شانس باردار شدن را بالا می برد. استرس زوج هایی هم که روزهای بیشتری برای باردار شدن رابطه زناشویی برقرار می کنند، بسیار کمتر از زوج هایی است که فقط یکی دو روز از ماه را برای این کار در نظر می گیرند. تعیین دقیق روز تخمک گذاری با روش های خانگی هم کار چندان ساده ای نیست و نمی توان برای باردار شدن به این روش اکتفا کرد.
۳. هر دو: از آنجا که دمای بدن در روزهای تخمک گذاری کمی بالاتر می رود، خانم ها می توانند هر روز صبح سر ساعت مشخصی دمای بدن خود را اندازه گیری کنند تا متوجه روزهای تخمک گذاری خود بشوند. سپس از ۲ روز قبل تا روز آخر تخمک گذاری، اقدام به برقراری رابطه زناشویی کنند تا شانس بارداری شان هر چه بیشتر افزایش یابد. ترشحات بی رنگ و بدون بویی هم که خانم ها در روزهای تخمک گذاری دارند، امکان رسیدن سریع تر اسپرم ها را به تخمک ها افزایش می دهد، به همین دلیل برقراری رابطه زناشویی در روزهایی که ترشحات میان دوره چرخه قاعدگی آغاز می شود، شانس باروری را بیشتر می کند.
۴. نادرست: هرچند برخی از افراد اعتقاد دارند ساعت بدن می تواند بر باروری افراد تاثیر بگذارد، اما تاکنون هیچ مقاله علمی ای برای اثبات این قضیه منتشر نشده است پس نمی توان هیچ ساعت مشخصی را در طول روز برای برقراری رابطه زناشویی، مناسب تر دانست.
۵. نادرست: هیچ گونه خطر یا منعی برای باردار شدن خانم هایی که به تازگی مصرف قرص های ضدبارداری را قطع کرده اند، وجود ندارد. با این حال بهتر است بعد از قطع مصرف قرص های ضدبارداری کمی صبر کرد تا یک بار عادت ماهیانه اتفاق بیفتد و بعد برای بارداری اقدام کرد تا امکان تعیین دقیق روز بارداری بیشتر شود. اگر خانمی تا ۳ ماه بعد از قطع قرص های ضدبارداری و بدون داشتن رابطه زناشویی عادت ماهیانه نشد، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کند.
۶. روغن کانولا: استفاده از روان کننده هایی مانند انواع کرم ها و ژل های موجود در بازار، سرعت اسپرم ها را به سمت تخمک ها کاهش می دهد و باعث پایین آمدن شانس بارداری می شود. به همین دلیل متخصصان استفاده از روغن های طبیعی مانند روغن کانولا را برای حل مشکل خشکی واژن مناسب تر می دانند.
۷. نادرست: اگرچه استرس های شدید می توانند باعث بر هم خوردن نظم ترشح هورمون ها و به تاخیر افتادن زمان تخمک گذاری خانم ها شوند اما به هیچ وجه نمی توانند شانس باروری را کاملا از بین ببرند. ضمن اینکه استرس های معمولی باعث اختلال در تخمک گذاری هم نمی شوند و به سادگی با استراحت یا مصرف یکی دو روزه دارو از بین می روند.
۸. نادرست: بیشتر خانم های سالم زیر ۳۰ سال نباید نگران ناباروری باشند؛ مگر اینکه حداقل یک سال مستمر با داشتن رابطه زناشویی محافظت نشده، باردار نشده باشند. این مساله در مورد مردهای سالم که سیگاری نیستند یا مخدر مصرف نمی کنند هم صدق می کند.
۹. درست: افزایش یا کاهش وزن شدید و ناگهانی، نظم ترشح هورمون ها را به هم می ریزد و اصلا بعید نیست خانم ها حدود ۶ تا ۷ ماه پس از تغییر وزن های ناگهانی با مشکل ناباروری مواجه شوند. البته این مشکل چندان نگران کننده نیست و با ثبات وزن و به تعادل رسیدن ترشح هورمون ها در بدن به سرعت حل می شود.
نویسنده: نی نی یاری niniyari.c
تاریخ انتشار: 1394/08/20 19:37:52