×

منچ و مارپله فکرآوران

بردگیم

مقوایی
گروه سنی
6 سال تا 15 سال
2 نفر
جعبه
80 عدد
رنگهای موجود رنگ بندی در هنگام ثبت فاکتور،در قسمت توضیحات قابل انتخاب میباشد.
آیکون های مرتبط
عدم موجودی
تست کالا
تست کالا
7روز مهلت تعویض
7روز مهلت تعویض
ارسال سریع
ارسال سریع
بهترین قیمت
بهترین قیمت
امکان سفارش عمده
امکان سفارش عمده
ابعاد
245 * 150 * 20
وزن
63 (گرم)
تولید شده در
ایران
نوع بسته بندی کلی
کارتن
حجم کارتون
0.0588 (مترمکعب)
وزن کارتون
5.04 (کیلوگرم)
وضعیت موجود
موجود نیست
منچ و مارپله فکرآوران
اشتراک گذاری
تگ ها
منچ و مارپله فکرآوران
رتبه ای که به این محصول میدهم
خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد میکنم نمیکنم
این پست برای شما مفید بود ؟ بله خیر

منچ و مارپله مقوایی فکرآوران


 

منچ 105 ساله شد!

105 سال پیش یعنی در سال 1914 میلادی، یکی از اهالی شهر مونیخ آلمان به نام یوزف فریدریش اشمیت، نوعی بازی دسته جمعی اختراع کرد. این بازی را امروزه همه ما می شناسیم. این بازی در کشور ما به نام منچ مشهور شده، اما نام اصلی اش این بوده است: (آدم عصبانی نشو!). بازی، ابتدا چندان مورد استقبال عموم قرار نگرفت و کسی آن را نخرید به این ترتیب سازنده آن مجبور شد، سه هزار تا از آن را در جنگ جهانی اول به سربازان آلمانی ببخشد. پس از پایان چنگ، گروهی از سربازها سوغات جالبی را با خود به خانه آوردند و خیلی زود، این بازی ساده، به یکی از پرطرفدارترین بازی های خانوادگی تبدیل شد.

د رمنچ هر فرد چهار آدمک دارد که باید با ریختن تاس و حرکت بر روی یک مسیر مشخص، این آدمک ها را از خانه شروع به خانه های پایانی ببرد. هر آدمک، با عدد شش تاس، از خانه شروع بیرون می آید و بازی را شروع می کند. آدمک ها می توانند آدمک های رقیب را اگر در مسیرشان باشند، بزنند و به خانه شروع برگردانند. در این بازی هر قدر هم که پیش باشی، باز هم ممکن است در آخرین لحظه آدمکت زده شود و به خانه شروع برگردی. اگر تاس یاری نکند، ممکن است چند دور آدمکت در خانه شروع بماند. فقط نباید عصبانی شوی و باز باید برای پیروزی از اول شروع کنی! شاید دلیل نام اصلی بازی هم همین باشد (آدم عصبانی نشو!) یوزف فردریش اشمیت، در سال 1871 در شهر هامبورگ آلمان متولد شد. او کارگاه کوچکی در شهر مونیخ داشت و وسایل بازی و سرگرمی می ساخت. تا به امروز بیش از 100 میلیون نسخه از بازی منچ در سراسر جهان فروخته شده است. شاید آسان بود شیوه این بازی باعث شد که بزرگ و کوچک به راحتی شیوه این بازی را بفهمند و بازی کنند. دلیل دیگر موفقیت این بازی از جنبه روان شناختی، در حس امیدواری، خشم، پیروزی و هیجان است، لذت تلاش برای موفق شدن، میل به هدف رسیدن و حتی خشمی که وقتی در نزدیکی رسیدن به هدف می بازی و مجبور می شوی از نو آغاز کنی می باشد.

بازی (آدم عصبانی نشو!) در کشورهای مختلف جهان با نام های مختلف عرضه شده است. برای این بازی قدیمی رکوردهایی هم ثبت شده است مثلا طولانی ترین بازی منچ در سراسر جهان، پس از 121 ساعت به پایان رسید و در طولانتی ترین بازی منچ در زیر آب، رکورد 36 ساعت را ثبت کرده اند. بزرگترین زمین بازی منچ به ابعاد 6×6 متر و پر شرکت کننده ترین آن با 300 شرکت کننده انجام شده است. هنوز پس از گذشت بیش از صد سال و با وجود انواع بازی های پیشرفته رایانه ای، منچ از پر طرفدارترین بازی های دسته جمعی مردم جهان است. 

منچ

عزیز مقصودپور عزیز مقصود پور، متولد 1308 ه.ش در بادکوبه ایران (کشور آذربایجان امروز) بنیانگذار صنعت پلاستیک ایران و مبتکر بازی های فکری در ایران می باشد. ایشان فعالیت خود را د رکارگاهی کوچک در جوادیه تهران آغاز کرد و با پشتکار و همت بلند، خیلی زود توانست این کارگاه کوچک را به کارخانه ای بزرگتر در شرق تهران تبدیل کند.

ایشان با ترکیب ایده های بازی های متداول در اروپا و ایده های نوی خود توانست با محصولاتش، خیلی زود بازار بازی های فکری اولیه از قبیل شطرنج، منچ و مار و پله و ... را تسخیر کند.

این مرد پر تلاش هم اکنون با سهمی در حدود 80 درصد از بازی های فکری تولیدی در ایران و کارخانه ای عظیم، ضمن اشتغالزایی و کارآفرینی سهم بزرگی در پرورش کودکان دیروز و امروز داشته اند.

 

افتخار دارد گامی بلند در جهت ارتقاء سطح فکری شما عزیزان در این زمینه برداشته و در خصوص توسعه این مهم پذیرای ایده ها، پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.