×

مقاله والدین و نوجوان سری پنجم

والدین و نوجوان  سری پنجم















 –60 ماهواره ها اقدام به تهاجم فرهنگی می کنند مانند :
درقبال ساختار یک زندگی هدفمند اقدام به رواج دادن زندگی لجام گسیخته کرده و خیانت همسران به همدیگررا به صورت امری عادی نشان می دهند و ازهمه مهمتر محدودیتی برای روابط دخترو پسر(سقط جنین ) ،آن هم  قبل از ازدواج را عادی سازی می کنند و هدفشان همراه ساختن مخاطبین می باشد 
  61 – گسترش فضای مجازی باعث بروزشکاف بین والدین و فرزندان شده وحریم بین آنها را ازمیان برداشته است

62 – ذهن نوجوانان و جوانان از فرهنگ اطلاع رسانی اینترنت احاطه شده و باید خانواده ها میزان کنترل تربیتی و نظارت اخلاقی بر روی فرزندان خود مخصوصا نوجوانان داشته باشند پس اگراز این فن آوری جدید درست مصرف نشود باعث بروز مشکلات روحی و روانی جبرانم ناپذیری می شود.

63 – از ویژگیهای این فن آوری جدید می توان  ناشناس ماندن – امکان خیال پیدازی – نبود کنترل و انتقاد --به آسان و پر شتاب بودن – قابل دسترسی - به شکل های گوناگون اتباط داشتن با سرتا سردنیا - نداشتن محدودیت مکانی و زمانی را نام برد .
64- ازجمله خطراتی که از سوی این فن آوری جامعه را تهدید می کند این است که کاربرانی که اطلاعات کافی از فضای مجازی اینترنت ندارند دردام اشخاصی که کلاه بردارند می افتند و امروزه دادگاه های کشور پر است از جرایم اینترنتی .
65 – بزرگ ترین مشکلات جوامع و خانواده ها ضعیف بودن پایه های خانواده ها می باشد که به شکل ناهنجاریهای اجتماعی ظاهر می شود داشتن سلامت خانواده ها در هر اجتماعی از اهمیت والایی برخوردار می باشد نقش والدین در آماده کردن جوانان و نوجوانان برای پذیرش مسئولیت های خیلی مهم می باشد .
66–  جوانان و نوجوانان بسیاری از انتظارات خود را که در واقعیت می خواهند به دست بیاورند در دنیای مجازی به دنبال آن می گردند و چون نمیتوانند آنچه راکه می خواهند بدست آورند دچار مشکل می شود و این صدمات به آینده جوان و نوجوان خطر ناک می باشد .
67 –  معتاد شدن به دنیای مجازی درزمینه اینترنت و ماهواره و گوشی همراه در میان جوانان و نوجوانان بیشتر به چشم می  خورد .
68 –  طبق آمارهای بدست آمده از استفاده کننده ها در زمینه فن آوری های جدید می توان به جرعت گفت که بیشتر این استفاده کننده ها نوجوانا و جوانان هستند و آمار عبارتند از :
 1 : سی و پنج % در چت روم
 2 : بیست و هشت % بازی های اینترنتی
3 : سی % چک کننده های پست الکترونیکی
4 : بیست و پنج % جستجو گرها درشبکه های جهانی می باشند .
69 – به وجود آمدن ختلالات شخصیتی و بهران هویت .
70 - اگر نوجوانی دچار اختلالات شخصیتی و بهران هویت شود علاوه برخانواده او اجتماع هم دچار مشکلات جبران ناپذیر شده و آینده نوجوان به خطر می افتد .
لطفا ادامه مطلب را در سری ششم دنبال کنید .



چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1395/12/23 11:10:03